Uitslag limiet 17 november 2007 in Barneveld

Zaterdag 17 november hebben 5 zwemmers meegedaan aan een limietwedstrijd in Barneveld.

Als eerste zwommen Linda Schellekens en Gijs Verhagen de 400 meter vrije slag. Hun beste tijden op deze afstand waren tot dan toe tussentijden van de 800 vrij van eind oktober (Oosterhout), dus het moest zeker sneller kunnen in Barneveld. Linda zwom ruim 9 seconden van haar pr en behaalde zo (in een nieuw clubrecord) de reservelimiet voor de Brabantse Zomerkampioenschappen. Gijs had in Oosterhout al binnen de limieten voor de BZK én de Nederlandse Junioren Kampioenschappen gezwommen en scherpte zijn tijd met 2,5 seconde aan.
Vervolgens zwom Rick van Hamond de halve afstand. Na 200 meter bleek hij 6 seconden sneller dan zijn oude toptijd, welke hij net voor de zomervakantie zwom. Het leverde hem een reservelimiet voor de BZK op. Op de 100 meter schoolslag zwom Mark Schellekens een halve seconden sneller dan ooit, maar voor de NJK-limiet zal hij nog 2 seconden sneller moeten. Roel vd Kleij bleef op de 100 meter vlinderslag iets boven zijn beste tijd.

Daarna was het weer de beurt aan Rick om zijn persoonlijke toptijd een stuk scherper te zetten. Na de 200 vrij was nu de 200 wissel aan de beurt. Hij finisthe uim 4,5 seconde sneller dan ooit. Linda en Gijs zwomen na de 400 ook nog de 50 meter vrije slag. Linda eindigde een tiende bóven haar pr, terwijl Gijs zich met één tiende verbeterde. Helaas moet hij voor de NJK nog 0.12 seconde sneller. Mark dook op de 100 rug nét niet onder de 1.10, maar zwom met een pr van bijna 1,5 seconde wel binnen de limiet voor de Brabantse Winterkampioenschappen. Rick verzekerde zich ook weer van een startbewijs voor de BWK door op de 50 school meer dan 2 seconden sneller dan ooit te zwemmen. Tot slot bleef Roel op de 100 vrij iets meer dan een halve seconde boven zijn toptijd.

Uitslag


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'